Pro některé kouzlo

Pro některé kouzlo

Anotace: ...

Měl jsem zlato
zde i tam
Pro některé kouzlo
Nevím
Neřeším
tak to být mohlo

Zlato odešlo
Zbyla díra v duši
Malé zrcadlo
ze kterého zbyli
střepy
Teď mám nic
Takovou malou tečku
Nedá se to chytit

Možná sem tam,
trošku
Autor El Fantasto, 16.01.2015
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí