Dar od svíce

Dar od svíce

Anotace: ...

Ta svíce nám darovala víc,
než jsme si dali sami.
Neviděli by jsme nic,
kdyby tu nebyla s námi.

Díky ní známe své tváře,
a zamilovali jsme se na první pohled.
Když ve tvých očích byl odraz její záře,
vteřina byla dlouhá jako sto let.

Jsem šťastný, ale zároveň mám strach,
stále tě vidím a stále tě miluji,
ale z té svíce jednou zbude pouhý prach,
a já nevím, jak dobře si tě pamatuji.

A až ta svíce zhasne a její záře zmizí,
slib, že se mě budeš aspoň dotýkat.
Ať si nikdy nejsme cizí,
ať tě stále slyším se smát.
Autor Křemen, 16.01.2015
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Lucucu, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí