ze zrady štěstí

ze zrady štěstí

Anotace: ze zrady může vyrůst štěstí

stávají se zázraky?

Snad, někdy,

příjdou po nich přízraky?

nebo slunné dny?

 

Po přízracích

nocí bloudí,

zrady plné náruče.

 

Po zradě štěstí

přijít může,

když vyprázdní se

obsah slov,

ale štěstí neví,

jaké jméno má.

Řekni jí ho,

rychle hned ať ví to.

 

Bez něj nezjistí,

že je štěstím

a zmizí.

 

Tak už mluv.

Autor greenus, 19.01.2015
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí