hudba a my

hudba a my

Anotace: ...

Rozechvělé tóny v pokoji
mé srdce na dva světy rozdělí
každý decibel otevírá rány na duši
noty ty se o zahojení pokouší

Co akord to příběh plný krve
každý takt ukazuje na to co bylo dříve
každým úderem další slzy stékají
jeden rým a ty dveře smutku se otevírají

až se otevřou, nebude cesty zpět
jedna nota ze sta - to jest náš svět
až odezní i ten poslední takt
nebudeš ta co mne naučila milovat

: Láska je jako hra na klavír...:
naučís se pravidla ale nakonec hraješ podle srdce...
Autor Leny, 21.01.2015
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Pétík, El Fantasto, zelená víla, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je téměř ve všem, ale pravidla fakt neznám ...

21.01.2015 21:57:53 | zelená víla

TAk si je vigoogli a nauč se je.

25.01.2015 13:12:39 | El Fantasto

díky nepotřebuji pravidla... já raději hraji a žiji bez nich...

26.01.2015 14:20:34 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí