Smím prosit, dámy?

Smím prosit, dámy?

Anotace: ..zamlouvám si první valčík.. J.C.s

Tys má víla z říše vod
kde mlha sitě spřádá
a k tanci zní ti doprovod
splav co s vlnkou hrává
však častokrát ti příjde vhod
když přítel z dálky mává
pak nenajdeš-li v říčce brod
a hudba neustává
s proudem dáš se o závod
jak bystřina jsi dravá

Tu píseň k tanci zpívával
přítel z dálky bájné
a s nadšením tě k tanci zval
dát souhlas bylo snadné
pak kol pasu když tě vzal
byť jitro bylo chladné
bílý závoj kolem vál
to vzpomínky jsou dávné
valčík lásky přec je král
ať srdce při něm mládne
Autor j.c., 01.02.2007
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..až zatančíme pospolu
na tóny neúnavné
snad právě navzdor výmolům
krůčky zůstanou plavné..:o))

09.02.2007 15:41:00 | šuměnka

To je neuvěřitelné - vážně to čtu poprvé... Úžasné...

09.02.2007 12:56:00 | G.P.

tancujm tancuj, vykrúcaj..

01.02.2007 14:09:00 | Jarky

..jsi zapsán v mém tanečním deníčku..na první valčík.. :-)))

01.02.2007 12:46:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí