Letmý polibek

Letmý polibek

Anotace: ... bylo-nebylo... :-)

 

 

 

Jen letmý polibek
a chmýří tváře
Radostí tetelí se

Láska je plamen
a vrávorání v římse
Z tužeb a zázraků

Byla jsem tu...

V žilách to mám psáno
že dávno kdesi v lukách
Bylo to tam, co pípla sluka
V zimě voněl háj

Jsi komediant, co pod frakem
ukrývá srdce jako mlýnské kolo
Do polo spánku šeptáš
je ráno krásná dámo

Smažená vajíčka pod nosem

 

 

 

Autor labuť, 23.01.2015
Přečteno 708x
Tipy 22
Poslední tipující: casla, Holis, vodnař, Paulín, Tanzania, Jan Urban, nahadivka, Belmon, Manni3, MARKO, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky, nostalgie, dávné lásky.
Pěkné.
ST.

23.04.2015 21:03:24 | Paulín

proletěla jsi myšlenkou...ST

08.04.2015 12:59:07 | Tanzania

Děkuji, vystihla jsi úmysl básně...

08.04.2015 17:53:06 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí