Pro jedno kvítí...

Pro jedno kvítí...

Anotace: ...

Jak rychle láska přijde
tak rychle odejde.
Zmizí v nenávratnu
jen vzpomínky zůstanou.
Bolest těžko přejde jen
polštář je záchranou.
Na fotky koukáš se slzou,
naděje je jiskrou tvou.
Naděje umírá poslední a přeci
pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Autor Kolíček, 23.01.2015
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, zelená víla, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí