Mu

Mu

Anotace: ...

Za stínem nepříjemné pavučiny,
za rozmlženým sklem,
za ohněm, ničícím vše kolem sebe,
za ledovou zdí
a přitom tak blízko,
přímo přede mnou a vedle mě.
Jen ta odporná nevědomost,
ten štěstí beroucí stud,
nebo snad nešťastné neporozumění.
Chtít uchopit a netušit, zda je za co.
Chtít obejmout a bát se nože,
probodávajícího poblázněné srdce.
Chtít políbit a bát se jediného…

Autor pešu, 25.01.2015
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí