BEZEJMENNÁ

BEZEJMENNÁ

Anotace: a bezedná

Až se Ti jednou stane,
že spíš lví hřívu necháš spát,
pak nikdy mi neříkej pane
a jdi raději malovat.

Tam utrpení umírá a láska vzkvétá,
kde štětcem táhneme v dál,
tam není třeba jediná věta,
nic,
čeho by ses bál.

Nemusíš umět měřit
a přece maluješ,
stačí uvěřit
a hned se raduješ.

Je to jako jemný vánek při východu slunce,
jako sladký spánek dítěte,
ta radost září v každé buňce,
nikdy se nespletete.

Sluncem zahalená duše,
bude nám líp,
teď cítíme se suše,
ne...
není to vtip.

Ta realita možná je,
když uvěřím,
že nikdo si s námi nehraje.

Pastel a tuš?
tak to zkus!

Kombinace neotřelá,
třeba bude fungovat,
hudba v srdci krásně znělá,
tak už pojďme ma/ilovat.
Autor Stepbystep, 26.01.2015
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oslovila, jen do toho...

26.01.2015 15:33:26 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí