Zázrak

Zázrak

Anotace: Všichni máme stejnou možnost

Já jsem pouhopouhá součást světa,
ale přál bych si, aby mým přičiněním aspoň trochu vzkvétal,
abych byl já ten, kdo přináší sem světlo,
abych to byl já, kdo dává lidem teplo,
abych dával lásku bez podmínek,
abych vždycky jednal bez výčitek.
Chtěl bych být jako anděl strážný,
byl bych šťastný, veselý, ale i vážný,
pomáhal bych lidem kolem,
aby dokázali říct tomuhle světu sbohem,
aby našli sami sebe,
aby si přáli být zase anděly z nebe.
Tak bysme byli zas poslové lásky,
ostatním lidem bysme pomohli a vyhladili vrásky.
Tím bysme pomohli celému světu
a cítili se tady třeba jako v lotosovém květu,
který je plný něhy a lásky
a žili si jak na nebi oblázky.
Tak se do toho rychle dejme
a k tomuto zázraku co nejvíc přispějme
ostatní a taky sebe.
Milujme s láskou sahající až za hranice nebe.
Autor Bogieman, 31.05.2004
Přečteno 2439x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí