Milovat nepravého

Milovat nepravého

Anotace: Nepotřebuje komentář,snad..

byla jednou dívka krásné tváře
a z jejích očí vycházela záře
záplava zlatých vlasů padala na ramena

ach tak nádherná byla
a žádného nechtěla
toužila jen po jediném

Avšak on nedbal citů jejích
jen sprostě ji využil prevít
a z jejích očí kanuly slzy

zničil její duši její sen
pro ní se stal nocí den
krásná zůstala ale srdce ji ztvrdlo

kdo pomůže dívce změkčit srdce
aby její láska nechutnala tak trpce
objeví se takový ?
Autor Cerna_tajemna, 01.02.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebylo to úplně pochopeno , ale záměr byl aby se rýmovaly jen první dva verše a třetí byl dodatek...

01.02.2007 17:34:00 | Cerna_tajemna

Mimo rytmus, mimo rým. Omlouvá Tě věk. Piš a zkus hledat lepší slova...

01.02.2007 16:53:00 | Ksíkos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí