Srdeční

Srdeční

Anotace: Prostě je to tak...

Večer do tmy nebe halí, na hvězdy se dívám.
Řasa zvlhla, srdce zjihlo, moc rád Tě tu mívám.

Na srpečku měsíčním oblohou se brouzdám.
Svou hvězdičku vyhlížím, rád ji botky zouvám.

Oddálení, které bolí, v mlhu se mi mění.
Návraty jsou mocným lékem, každou ránu zcelí.

Jisté dění neovlivním, s tím nálady střídám.
Smutno je mi po Tvé dlani, s rozkoší ji vnímám.
Autor Betynka7, 27.01.2015
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, čarodějka07, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí