2012 A.D.

2012 A.D.

Anotace: Nusle...Altair... Deneb... Vega

Ucítil jsem tvůj parfém
na ulici..
dívám se kde jsi a náhle mi buší srdce
Jen dvě blondýnky
spolu spící....
nesmím ti zavolat,teď je mi z toho trpce

Tvá láska pronajala si u mne garsonku
na dobu určitou a neznámou...
Já nikdy neměl od ní klíče
tvý různý oči jen srdce rozlámou..

Každá z mých myšlenek na tebe, je plná chtíče


A zametou ráno tvoje zvratky z prohýřené noci - andílci se nesvazujou, jen jsem to zkusil
Těžko říct, co na prsu měla's za pocit - na Altair jsi vzlétla a vše minulé jsem zrušil


Další kolo utkání - místo pokání....


Každý

čeká

na

vyvrcholení

...

Autor Petr Z, 28.01.2015
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí