V lásce k He

V lásce k He

Anotace: V podstatě to bylo novoroční přání ;)

Buď s anděly k uzdravení,
přestup na rok další neznamená nic.
Jen věčnost jest v celém stvoření,
dokonalá láska... Bůh, nic víc.

Miluji tě, vážím ve věčnosti.
Autor RešHeNúnHe, 01.02.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí