Ze zištnosti

Ze zištnosti

Anotace: láska už je jako zboží

Láska už je jako zboží
Kontura všední modernosti
Jsi svrabem pod mojí kůží
Pošetilá zahořklosti

Zvracím ty hnidy parazita
Se zapomenutou radostí
Milenka je zakletá nahota,
Skrývá, jak duše se postí

Slova už nemají křídla
Z hlavy je vymaž
spásná naděje to byla
skvostná katedrály vitráž

Pak otevřu oči
netečnost je skrz víčka tonoucí
jak v hororu se točí
zbabělá realita matoucí

cestou vpřed vidím své stopy
k návratu byl to důvod
nohy v potu teď se topí
když hledám zpět hladový život
Autor lavina, 30.01.2015
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí