Čekání na Tvůj příjezd

Čekání na Tvůj příjezd

Anotace: Čas, kdy jsem ještě byla sama sebou...(listopad 2004)

Přijedeš, ani nevíš, jak moc se těším.
Až mě na přivítanou políbíš.
Až povím Tvým vstřícným uším,
jak moc se mi líbíš.
Až obejmu Tě kolem krku,
podívám se do láskyplných očí,
po dlouhé době vezmu za ruku.
Až čekání na Tebe skončí.

Přijedeš, ani nevíš, jak těším se moc
na večer jenom Nás dvou.
Až spolu vedle sebe přečkáme noc.
Až probudím se současně s Tebou.
Pak koukneme se na východ slunce ,
řekneme si, jak se moc milujem.
Až čekání docílí konce.
Až na sebe se usmějem.
Autor wenuse, 01.02.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí