sen

sen

Anotace: Takové sny nesnáším

Stopy tvé, už dávno smazal sníh
Po řasách, mi slzy kanou
Nás dva, vidím ve snech svých
To jak říkáš nashledanou

Pláču a mé srdce krvácí
Při vzpomínce,když sme byli pár
Vím, své city nerozvážně utrácím
Vrátit čas, já bych si přál

Otvírám oči a vidím tvoje ústa
Děkuju, byl to jenom sen
Bez tebe, by byla moje duše pustá
Já sem tak rád,že stále s tebou sem

Políbím tě na tvé rty
Víš lásko,noční můra se mi zdála
Mou podstatou života jsi ty
Už aby si u oltáře, vedle mne stála
Autor najrob7410, 03.02.2015
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: lovelorn, vlcatko, Kutinečka, Bufik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ta nejhezčí básnička co jsem od tebe četla :)opravdu se ti povedla

11.02.2015 15:09:01 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí