zlomená cigareta

zlomená cigareta

Anotace: .





opřena o kandelábr

a zas líbat kočičí hlavy

je pozdě

jdi uspat noc

 

kdy je čas sklízet rulík z jeho očí?

tak načechraný průvod neúprosných pampelišek

bolí

prázdné nádraží

 

svírají mě syrové ruce

a tvůj horký dech

vyschl

 

flaška rumu se tiskne ke tvým rtům až ji pohltíš

až ji pohltíš

zamiluje se do modrookých s panenkama na klíček

 

poletíme

vole stažené němým skřekem

sivé děti

nic než smetí padající z mraků

vstup zakázán - zbořený zámek

a vlak na konci tunelu

nepřestává

železnit

 

nechal jsi otisk per na vlhkých dlažebních kostkách

 

lampa se rozsvítila 

a ona

stojí s podlomenými koleny

bez filtru

milenců

 







Autor Henry Lee, 03.02.2015
Přečteno 566x
Tipy 20
Poslední tipující: Nikita44, MARKO, tato22, Olex, Frr, enigman, jitka.svobodova, Isquieasuus, Nespavec, Pamína, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TA JE UHRANČIVÁ..obdivuhodně..ST nadšen..:-D

04.02.2015 19:34:53 | Frr

Díky, milý Frr :)

04.02.2015 19:40:49 | Henry Lee

železitá...

04.02.2015 13:30:41 | enigman

...skvělá imaginace...ST...

03.02.2015 21:45:23 | Jort

Děkuju ti.

03.02.2015 21:52:05 | Henry Lee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí