Jezinka

Jezinka

Anotace: ...

Čeká v lese
Celá se třese
Zima ji není
Chtíč v ní pění

Kořist si jde do lesa
S prvním krokem hlesla
Ona pavučiny plete
On zakopne hnedle

Obmotá ho pevně
Údy mu zláme
Přisaje svá ústa
Život z něj tryská

Usrkne poslední kapku
Utře si mokrou bradku
On bez života odchází
S pannou se rozchází

On potlouká se životem
Životem už unaven
Bez ní nemá cenu žít
Musí o ní stále snít

Kéž by už nebyl
Místo toho se jen opil
Vzpomínky na ní ho mučí
Šrám na srdci o tom svědčí
Autor coward, 03.02.2015
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí