Fúria

Fúria

Anotace: Ľudské sily na pokraji, hrana tenkého papiera. Ako vtáčik lapený. Položil otázku, čo...

Ľudské sily na pokraji,
hrana tenkého papiera.
Ako vtáčik lapený.
Položil otázku,
čo uši zodiera...

...s istotou dravej šelmy,
skala pevná, z kremeňa,
Hrala sa s vlasmi,
nič počuť nechcela.

Na špičke ihly bez uška,
spadnúť z parapety,
Chcel odíjsť nebadane,
tichúčko - do prosta...

...v posteli plnej peria,
a ustlatých myšlienkach.
Zdvihla oči rázom.

Povedala ironicky...
...nebuď blázon!
Autor Gatita, 04.02.2015
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to slýchám často...

05.02.2015 13:56:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí