DOTEK LÁSKY

DOTEK LÁSKY

Anotace: Láska jen tak.....?

Všechny cesty někam vedou,
sladká slova někdy lžou…
Každá slza duši souží…
Mé srdce teď po tvém touží!!!


Tak pod hvězdnou oblohou,
tajně spolu nocí jdou.
Až jejich cesty změní směr,
Já půjdu TAM a ty SEM…
Pak ze SNA probudí nás DEN…


….a s tajemným úsměvem
nás povede zas dál….
Autor michaela07, 05.02.2015
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Misha, jitka.svobodova, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí