JSI...

JSI...

Anotace: Mojí lásce!!!

Jsi slunce,
které mi nad hlavou každý den září,
jsi úsměv,
který vykouzlíš jen ty na mé tváři,
jsi živá voda,
kterou potřebuju pít,
jsi vzduch,
který k životu musím mít,
jsi princ,
který Růženku ze spánku probudí,
jsi láska,
kterou mi všichni tiše závidí,
jsi můj život,
hlídáš mi záda,
jsi moje všechno,
já tě mám ráda.
Autor petulkak, 01.02.2007
Přečteno 702x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí