Neobnovitelný zdroj lásky

Neobnovitelný zdroj lásky

Anotace: jedna bláznivá písnička (2015) :-)

Došlo uhlí,
došlo dřevo,
a dokonce i
kamenivo!

(Ó, ó...)

Došla ropa
i trpělivost,
a dokonce i zemská
přitažlivost!

(Áá...áj...flááááj..)

Došlo světlo
a tma taky!
Došlo dokonce až
na zázraky!

(Á...ú..ů...á..)

Nic netrvá věčně,
jenom láska k jedné slečně,
né však ale její láska
ke mě!

(É....néé...)

[: Nic netrvá věčně,
jenom láska k jedné slečně,
ne však ale její láska ke mě! :]

Nic netrvá věčně,
ani láska k jedné slečně!
Hlavně ne však její láska
ke mě!

(Néé...)
Autor el sereno, 06.02.2015
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrej text na styl Katapult ...

06.02.2015 16:46:51 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí