Naivita

Naivita

Anotace: ...mít tak více času

Je naivní chtít být jedinou cestou,
vím, že osud vyměřil nám omezený čas.
Já však netoužím už poznávat,
našla jsem tebe a v tobě sebe zas.

Musím jen najít zapadlí klíček k tvému srdci a tvé duši,
není to jehla v kupce sena, hůř, je to lístek kvítku v buši.

Ale já ho najdu!! Jen mi prosím chvíli dej,
zpomal ve svém běhu, nadechni se, posečkej...
Autor Justýna, 07.02.2015
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí