Milovat

Milovat

Anotace: Chtěla bych tě tak moc milovat

Chtěla bych tě tak moc milovat,

nezbyla mi síla na jinou lásku,
vše své síly jsem vyčerpala,

chtěla bych tě tak moc milovat,
ale nemohu se vzdát svých představ,
chtěla bych ty představy totiž prožívat.

Došla jsem na úplné dno,
už mě nepros, neslibuj...
Není to tvá vina.
Chci aby ses smál.
Bohužel asi se nemůžeme smát spolu.


Nezbyla mi už láska na jinou lásku,
nezbyla mi síla, nezbyla mi trpělivost
chtěla bych křičet, brečet, smát se, milovat!

Nevíš jaké to je,
jak se někdo může cítit tak zraněný.
Snažila jsem se tě milovat,
ale již došly síly, když ty mi nic nedáváš.

Sladké nic, tak sladce mi nic nedáváš.
Autor Taya, 07.02.2015
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Kolíček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí