Chyba

Chyba

Anotace: ...

V touze po lásce

šlapu vedle

do prázdna, do ticha

Dělám chyby

tak dětinské, tak hloupé

Pro lásku nevidím

to co bych měla

co vidí každý

Že tahle láska je zbytečná

zjišťuji pozdě

Už jsem jí plná....

...nenávratně.

 

Autor Iwionne, 08.02.2015
Přečteno 348x
Tipy 8
Poslední tipující: grázlík, Monsieur Arsen, Aida, Bufik, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí