Zamilovaný chlapec do dívky, která to nevěděla

Zamilovaný chlapec do dívky, která to nevěděla

Anotace: ,,,,,,,

Bouří modrý sníh
v odrazu lampy pouliční
Ty o mne málo sníš
Však víš....
Procházka noční ulicí
za okny z televize
hlas seriálového hrdiny line se
A z tvého okna se na mne
dívá kocour, kterýho jsem ti kdysi
dal k svátku
Zacházím za roh a přijíždí Mercedés,
z něhož rozesmátá vystupuješ
Vlasatý blondýn ti kyne pozdravy
Zítra se stěhuji, bez rozloučení
Má dívko platonická...
Autor v.hercik, 09.02.2015
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí