Co miluju

Co miluju

Anotace: Kdyby to dotyčný četl....nakopne mě...je to jen pokus...čístá katastrofa:-)

Mám an otbě ráda,
to tvé, "tak si jdi, když chceš!"
A pak se otočíš,
a děláš, žemě nevidíš.

Miluju to,
že já zůstanu stát,
a dívám se na tvá záda,
co bez pohnutí jsou.

Mám ráda tvé oči,
jak vrhají po mě ten pohled,
co říká jediné...
to tu ale nezmíním:-)

Láskou na jendu noc,
zdála jsme se,
a najednou se probouzím
čtyřikrát na stejném místě.

Mám na tobě ráda,
to tvoje pojď sem,
mě to tu nebaví,
a když pak řekneš,
že jsi sám,
já ze vždycky otočím,
a jdu za tebou.
Autor Aaliyan, 01.02.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká basnička taková hodně upřímná a s tím dotyčným máš asi pravdu ;-)

02.02.2007 00:21:00 | Kopretinka

tych chyb je mnoho, az zacinam naberat ten pocit neistoty, ze nedokazem odhadnut co tym autor /mozno/ sleduje...

01.02.2007 20:09:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí