Oblíbené slabosti

Oblíbené slabosti

Anotace: báseň mého přítele. nemohla jsem se o ni nepodělit

Připomeň mi dlouhé chvíle
odrazy černých nocí
v kaštanové šedi tvých očí

vyprávěj o stěnách mihotajících stínů
o sladké vášni, z které vzplanou
a vůní hlavu matou

vzpomínej na své rty
recitující verše těch nejtajnějších citů
nositelé políbení slibu

zahal se do závěsu tyrkysových šatů
nech mě jen nahlédnout
a zavři k sobě

za oponu tých vlasů
Autor holkaslebkou, 10.02.2015
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí