Fear-Land & Amorette-Flannelette

Fear-Land & Amorette-Flannelette

Anotace: ... ..

(má panenko..hadrová)
se mnou žije..Země Strachu
jako vesmír..v zorničkách
jestli se dám..tvému nachu
budeš se mnou
v modrých tmách?
(má panenko
hadrová)
já jen jednou smím říct kouzlo
jež ze spánku tě
probudí
tuš lásky ztrácí
krycí pouzdro
rozlijí se
osudy?
(má panenko hadrová)
já mám na rtech červeň kaněk
šeptat je blíž uslyšíš
co se má stát to se stane
................. to jen ještě necítíš..



jsi motýlí řeka
................. chvění sněhových ryb
co já ojíním
................. roztajeme viď?

jsi...

co nedokážu na srdce položit


................. dále tě leká v modravých linkách znít
ledový jich čeká
................. kde jsou andělé z lip


jsi...

a tak zčervenal se klid
jaká hudba v obrazech zkouší tebou žít

................. se mnou žije..Země Strachu
................. jako vesmír..v zorničkách
................. jestli se dám..tvému nachu
................. budeš se mnou
................. v modrých tmách?

................. já jen jednou smím říct kouzlo
................. jež ze spánku tě
................. probudí
................. tuš lásky ztrácí
................. krycí pouzdro
................. rozlijí se
................. osudy?

................. já mám na rtech červeň kaněk
................. šeptat je blíž uslyšíš
................. co se má stát to se stane...

víš…

já měl přes ně
dlouho flanel

víš
já jsem šel..Tvou Zemí Strachu

víš Amorette..
Autor J's .., 11.02.2015
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí