Promiň

Promiň

Anotace: ...

Promiň, nechtěl jsem Tvé city zranit,

Tvou duši, Tvé srdce si podmanit.

 

Jsi čistá jak padlý sníh,

já ležel bych u nohou Tvých.

 

Jsi Slunce mého života,

jež jen díky Tobě rozkvétá.

 

Jsi něžná jak vánek, jak vítr v poli,

ztratit Tě moc bolí.

 

Jsi jak vlčí máky,

výjimečná a uhrančivá taky.

 

Jsi ta nejkrásnější růže,

miluj mě, stáhni třeba i z kůže.

 

Už vím, že slovo je jak šíp, jak dýka,

a za chyby se pyká.

 

Tak promiň, jestli můžeš,

má jediná navždy budeš.

 

Autor Nespavec, 12.02.2015
Přečteno 489x
Tipy 13
Poslední tipující: ta.cupka., magnet-ka, Loveless, Jin&Jang, Bufik, Belmon, Lioness, someone.else, jitka.svobodova, Donutkaa, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

štastná to žena . . .

15.02.2015 11:08:07 | lostris

No víš, ale za to si moc nekoupím...

15.02.2015 11:10:10 | Nespavec

Určitě Ti promine,neboj :-)

12.02.2015 15:44:50 | Kett

V dnešní době a zázraky???

12.02.2015 16:02:41 | Nespavec

Ale jó :-)

12.02.2015 16:09:17 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí