vrať se zpět

vrať se zpět

Anotace: lásko, začalo to nevinně promiň, já to neviděl potřebuji vypsat city na papír než se...

lásko, začalo to nevinně
promiň, já to neviděl
potřebuji vypsat city na papír
než se ve vzpomínkách utopím

nevěděl jsem kam a kudy jít
ty jediná jsi mě do své náruče dokázala vzít
kamarádka ale já to chtěl ve víc změnit
v dívku která mé sny dokáže splnit
z kamarádky dívka kterou miluji
slova: navždy to slibuji

Ref.:
tolik důvodu proč s tebou chci být
jsi dívka bez které nechci žít
nenahradí mi tě ani celý svět
lásko vrať se zpět

není den abych se netrápil
každý moment bych rád vrátil
kde je to - my dva navždy
už spolu nejsme a to mě vraždí

Každou noc myslím na nás dva
nelouči se, vždyť to není hra
není to o tom kdo ve vztahu vítězí
ale o tom kdo o někoho přichází
a já přišel o vše a nejde to vrátit
lásko vrať se, já nechci tě ztratit

Ref.:
Autor Leny, 13.02.2015
Přečteno 524x
Tipy 5
Poslední tipující: ta.cupka., El Fantasto, Bufik, Nespavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra prý hory přenáší :).

13.02.2015 18:17:52 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí