V zapomnění...

V zapomnění...

Anotace: Starší dílo, po dlouhé odmlce možná zpět zde na literu.

V zapomnění skrýt se,
tak jako kdysi,
vzpomínat na všechny tvoje rysy
a křivky těla, co bývalo dříve moje,
účastnit se nekonečného boje
a stále lhát.
Tvrdit sám sobě, že nemiluji Tě
a mám Tě jenom rád
mi jde stěží,
roky mého života běží,
ale srdce se stále upíná do minulosti,
k Tobě,
stále Tě mám v sobě
a neumím jít dál.
Ani po tolika letech nepřišel den
kdy bych se Tě vzdal.
Přesto vše se Tě nesnažím získat zpět...
Autor Azazen, 13.02.2015
Přečteno 373x
Tipy 12
Poslední tipující: mauvais-ange, Bartika, Nikita44, střelkyně1, bogen, jitka.svobodova, srozumeni, VEDz RVAHEs, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by to tak bylo,
a snažil jsi se dál,
kéž by vrátit se to dalo,
však život půjde dál...

14.02.2015 22:22:48 | Leedram

přesně takhle to chodí a ty jsi to opravdu nádherně napsal,úplně jsem se vžila do situace :-)

14.02.2015 17:50:40 | střelkyně1

S tou láskou je to těžké. Alůe je to pěkně napsané...***

13.02.2015 23:40:07 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí