Večerní touha

Večerní touha

Anotace: ...co dodat...

Večer, ráno, každý den,
snad teď není to už sen,
je to věčná a palčivá,
tvá a má touha vášnivá...

Snad jednou spojme se,
musíme vyhrát,
snad jednou umřem,
bohužel i prohrát...

Ale ještě není čas,
je teprv začátek,
večer se nachýlil
a do lůžka mě přichýlil...

Jsi sladká jak nejsladší ovoce,
jsi prudká jak nejprudší vichřice,
jsi něžná jako tvrdá bojovnice,
ale taky křehká jako porcelán...

Mám obrovskou touhu,
vzít do náručí chloubu,
a říkat "Ano to je ona",
ta co jí žene touha...

/Tak to je přesně ona/
Autor A.N.D.Y., 01.02.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby to někdo řekl mě tak bych byla moc šťastná zavidím tvé holce :-)

01.02.2007 23:37:00 | Kopretinka

Nádhera....pohádka může odstartovat...

01.02.2007 21:25:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí