Varování Vybíravé

Varování Vybíravé

Anotace: Lásku lze velmi snadno užít jako zbraň, avšak nic není napořád.

Chceš člověka ranit?
Užij lásku zbraní
tu citovou slabost
ten bolestivý v srdci střep

Tak užij toho citu
člověku blízkému bodni v srdce meč
ostří nabudeš - nelituj gambitu
jen do středu tvojí drahé půle
žhavé ho zadupeš - setrvej

Však poslouchej!

Čím krásnější ty mrcho jsi
tím ostřejší ostří tvá jsou
ale počítej s tím
že pravou lásku, na sklonku času
jen stěží ti přinesou
Autor Monsieur Arsen, 15.02.2015
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí