Utíkáš

Utíkáš

Anotace: Přišel si, použil a zahodil.

Je to jako hloupá hra,
připadáš si chycen při činu.
Utíkáš a nedáš tomu čas,
strkáš hlavu do písku.

Děláš, jako by se nic nestalo,
bojíš se přiznat si pravdu,
mizíš a nic po tobě nezůstává.
Místo boje, vybral sis útěk.

Mažeš všechny vzpomínky,
mě ale vymazat nemůžeš!
Bereš nohy na ramena, neohlížíš se.
Nechceš vědět, jak moc tě potřebuju.

Skrýváš se ve světě, kam nepatříš,
raději volíš tu snazší cestu.
Já jsem omyl z minulosti,
před kterým tak usilovně prcháš.
Autor 1p1000, 16.02.2015
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Bufik, Nespavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mladí říkají, že je jiná doba. Ale já tomu moc nevěřím. I dříve byly pacholci a pacholíčci. Asi jsou to jejich potomci.

16.02.2015 23:14:49 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí