Vyznání

Vyznání

Anotace: V průběhu slov a citů.....

Ty jsi můj osud Lasko má,
jen neodháněj mě od sebe a můžu být stále Tvá.
Nechceš mi ubližovat, tak neubližuj již,
já budu tu stále a můžeme si být blíž.
Chápu vše a respektuji nutnosti,
jen nesmíš se na mne zlobit,
že Tě chci mít ve své blízkosti.
Autor zlutasekk, 17.02.2015
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: sttmr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, jak jinak říct, že nám na blízkosti druhého záleží.

20.02.2015 18:06:50 | sttmr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí