Je to tak

Je to tak

Anotace: srdce neklame,vieme kedy nam je dobre

Ked srdce mi busí,
a svrbia ma dlane.
Ked sucho mam v ustach
a oci odhodlané.
Ked tuzim ta pohladit
a ruky mam zviazané.
Ked slabucky dotyk tvoj,
trasie mi vnutrom.
Ked cítim ze cas,ani nik toto
vnas nezhojí,
a stací len myslienka a som v siedmom udolí.
Ked verím na spriaznenost dvoch ludských bytostí
a pytam sa preco sa branit.
Ked sme ako dva kamienky,spojené dlane,
a márnime spolocný cas v kruhu, zamotane.
Ked konáme v kolajach pravidiel
a pritom snívame o sile nasich tiel.
Autor magnet-ka, 17.02.2015
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí