Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...pořád

Sbírka: Maličká L

Na rukou nosit chtěl bych Tě jak tenkrát, dávno, kdysi,

zas po Tvém boku toužím být a pro to jen dýchám,

klopýtám ve snách, ani čas nesetřel Tvé rysy,

sto let za Tvé polibky, Tvůj hlas co v ozvěnách slýchám.

 

Když touha zběsilá s napětím láme se v bouři mé duše,

jak za sklem v temnotách, Tvá vůně těla mámivá,

proudem ze srdce prýští krvavé slzy a já netuše,

proč říkám Ti, křičím, volám Tě, má princezno bláznivá.

Autor lovelorn, 18.02.2015
Přečteno 518x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, MARKO, knihomolka, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí