Lhář

Lhář

Anotace: ...

Stokrát jsem zapomínal tvojí tvář,
tisíckrát byl jsem proto lhář.
Když sám sobě jsem nalhat chtěl,
že nevím, kdo jsi, že už jsem zapomněl.

Vzpomínáš, jak jsi mi usínala na hrudi?
jak jsem při velké bouři odháněl tvé přeludy?
na naše doteky, polibky a city,
teď mé srdce řežou břity.

Protože já idiot, hajzl a lhář,
odešel jsem a nechtěl vidět tvou tvář.
Autor Křemen, 18.02.2015
Přečteno 540x
Tipy 9
Poslední tipující: Nio, Bea, ta.cupka., Kutinečka, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám ty pocity..se vyčasí ;)

19.02.2015 17:02:31 | ta.cupka.

jo, už aby to bylo :-)

19.02.2015 19:38:58 | Křemen

Pěkně napsaný...

18.02.2015 17:19:35 | Kett

Děkuju :-)

18.02.2015 17:47:29 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí