Poletím na mesiac

Poletím na mesiac

Anotace: -

Hlboká noc padá mi do dlaní
a dlane dotkli sa oblohy
tiché nežné polohy
v nekonečnej pláni.

Sny naložím do vesmírnych lodí,
ako stroskotanec riadim sa hviezdami
som to ja, tvoj neznámy,
ktorý po sny, na mesiac chodí.

Spánok naložím do vesmírnych lodí
láska, som od teba už len krok
preto sa teším na spánok
a mesiac odtrhnutý vychádza z vody.
Autor IronDodo, 18.02.2015
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto sa mi páči.
hlavne obrazy v prvej a tretej slohe:)

20.02.2015 11:59:38 | maryshka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí