proklínám lásku, proklínám svět

proklínám lásku, proklínám svět

Anotace: ...

Vychází slunce, začíná den,
a mě zas končí o tobě sen.
Chtěl jsem ti jen
potichu říct,
jsem omámen,
tvou krásou víc.

Vždy když tě vidím, úsměv na tváři mám,
cítíš to stejně? Už dlouho se ptám.
Měl jsem tě rád a chtěl ti to říct,
však přišla jsi dřív a řekla mi víc.

Že nemám šanci, že jsem jenom vůl?
A já ti chtěl dát svého srdce půl.
Ty nemělas zájem, tak tě proklínám,
teď každý večer namol usínám.

Byla jsi můj sen, byla jsi můj chtíč,
teď už ale vím, že všechno je pryč.
Nevim jak dál, nevim jak žít,
zmizel mi sen, proč mám dál jít?

Proklínám lásku, proklínám svět,
Nechápu proč jsi to neřekla hned.
Autor Křemen, 19.02.2015
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: teniska, Rozina, Kett, Bea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To já zas hlavně proklínám tenhle režim. :-)

23.04.2015 21:59:39 | Adramelech

Já nejsem na dlouhé komentáře, tak i tady staci rict pouze
Nádhera.

19.02.2015 19:49:46 | Bea

děkuji :-)

19.02.2015 19:57:24 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí