vyznani

vyznani

Anotace: Anotace

Vítr ti do vlasů
Vpletá šarm a krásu
Slunce zas
Odráží půvab tvých očí
Dlouhých řas
Že srdce radostí skočí

Kapky deště padajíc
Střemhlav dolů na tvou líc
A teplo co ze země sálá
Tvé tělo zahřívá
Děkuji že vždy při mě si stála
Jsi droga co užívám
Autor najrob7410, 20.02.2015
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: vlcatko, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí