Nikdy dýl než na noc

Nikdy dýl než na noc

Anotace: ...


Že sex není o všem
to už vím...
Ty však myslíš si, že ho chci mít v jednom kuse
ne, není to pravda
s tebou bylo mi líp, avšak nikdy dýl než na noc
nikdy né celý den v kuse.

Občas bylo nám krásně
však s jistotou za tebe s klidným hlasem nemohu to říct
nevím,
netuším...
zda-li chtěla by jsi 
semnou 
zase o něco víc
L á s k y.

Život není skicák pohádkový
vše není vybarveno barevně nerozpitou tuší
občas dny jsou jen bílé řádky
občas kvítek, jenž za uchem Ti sluší.

Máš vlasy zlatovlásce podobné
paprsky slunce potají ztrácejí se v nich
věř nebo ne
s t á l e - rád vzpomínám na tvůj smích.

Autor Pučik, 20.02.2015
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Aida, Kett, srozumeni, MARKO, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, lehce se to čte...***

20.02.2015 21:43:14 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí