Biela žena a spomienka zeleného stromu

Biela žena a spomienka zeleného stromu

Anotace: som to ja ten strom krotí stále čáka . až do rozpadu vekou

Nidrik ta faseli pleasqh
Smutný les prastarí
už dávno si nekráčala po jeho zemi
nehladila si zelené stromy
ktoré vekmi zčernaly

quel elune danas rostarik
chýbaš vtákom a lesnej zveri
čierna noc obklopila tvoj les
kráľovstvo bielej ženy
ženy ktorá sa stratila v spomienkach

Waxony Sawa riyan
volajú ťa prosia o návrat
si hluchá ako kamene ktoré zložili svet
vojna ťa potrestala spálila ťa do tla
plač ktorí sa nesie údoliami ďaleko za tvojím lesom

Sanpenzo garet khal V"ar"th
patrí len tým ktorí ťa volajú
hlúpa nádej o tvojom návrate
posledný zelený strom stojí pred lesom
pozerá sa v pred a hľadá tvoje biele šaty

behemuino dauqil truis
ako sa v nim nesieš do lesou
aby si ho pohladila po jeho krásnej tvári
posledného života v lese
smrť sa v nom nesie

Agarat nasui F"ta
koniec sa blíži a ty nikde
sen sa rozplynul v bolestiach
si mrtva ako kameň edenu
ukrižovaná pred bránami podsvetia

Gudun In flach
Darken Salem Jesus
Autor Darken Salem Jesus, 21.02.2015
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí