Sladké řeči

Sladké řeči

Anotace: opět další, co si myslel, že si dřepnu na zadek

Všechno krásně začíná,
pár milých vět,
slova jsou nevinná,
nyní jsou horší nežli samotný jed.

Sraz domlouvaný operativně,
na určitém místě, v určitý čas,
těšil jsi se prý na mě,
byl jsi milý, ani se Ti netřásl hlas.

Vyrazili jsme společně na procházku,
mluvil jsi o své minulosti,
proč mi přišlo, že jsi s někým uzavřel sázku,
neuměla jsem Ti říct dosti.

Přišlo na dlouhé povídání,
v restauraci bez lidí,
myslíš si, že je ledu tání,
to se jen tak nevidí.

Stále jsi mi nutil to svoje,
ač žádný zájem jsem o danou věc neměla,
moje já šlo s Tebou do boje,
vytáčelo mne to do běla.

Když žena muži nohy na první schůzce neroztáhne,
což asi byl cíl Tvůj,
začneš s tím, že buď zahneš, či ať rovnou táhne,
bohužel sis na hlavu hodil hnůj.
Autor Zamillka, 22.02.2015
Přečteno 1396x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí