Dotek srdce

Dotek srdce

Anotace: ...

Dotek srdcem.

 

Dotek srdcem nedávno jsem prožila,

bylo to poprvé, co něco takového jsem zažila.

 

Jak dotýká se srdce, ptáte se?

Ten pocit, žádné pojmenování nenese.

 

Je to krátký okamžik, kdy si všechno uvědomíte,

že vlastně je málo, toho co doopravdy víte.

 

Je to jako, když někomu něco dlouho dlužíte,

vy sami, o tom prakticky nic nevíte.

 

Jakoby kruh otevřený dlouho byl,

a tento dotek, ho navždy zacelil.

 

Je to osvobozující, jako když brána otevře se,

je to odlehčení, jako když vodou smáčený pes otřepe se.

 

Je to tak ohlušující rána do poklidného ticha,

je to jako kámen ze srdce spadený  po zpovědi nečistého mnicha.

 

Je to tak krásné a tajemné,

neklidně klidné a dojemné.

 

Je to teď a tady a nikdy již více,

když toto poznáte – zhasnou karmy svíce.

Autor May Bee, 22.02.2015
Přečteno 488x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Poustevníček, Nespavec, Bufik, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí