S TEBOU

S TEBOU

Anotace: Když jsme spolu...

Jsem s Tebou rád...

Vždycky...

Rád poslouchám Tvé švitoření

i když často nechápu o čem...

Rád si s Tebou povídám...

Někdy,

když  není o čem mluvit,

aspoň s Tebou mlčím...

I mlčení může být krásné...

A když pak večer zhasnem

a jdem spolu na kutě,

a proplétám s Tebou končetiny,

neumím si představit,

že by tohle,

s Tebou,

mohl dělat někdo jiný...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 22.02.2015
Přečteno 482x
Tipy 7
Poslední tipující: Aida, AndreaM, Bufik, Frr, jitka.svobodova, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí