Okolo srdce

Okolo srdce

Anotace: ...

Okolo srdce ostnatý drát,

přesto může tiše tlouci.

Počet úderů?

Tak ... akorát,

než srdíčko bez pomoci

ztratí tu svou malou hodnotu.

Osuš si tvář upocenou,

utři si ruce od potu.




A zůstaň, prosím,

krásnou ženou:

a sundej si ten drát.


Zůstaň, prosím,

krásnou ženou,

co dokáže mne milovat...
Autor Eclipse, 23.02.2015
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí