Bodláčí splínu

Bodláčí splínu

Anotace: Až lehnu si do bodláčí splínu...

až lehnu si do bodláčí splínu

s mlhou splynu a lesy jak v říjnu

usínají

 

až lehnu si do bodláčí splínu

bodláčí přikryje mne svou peřinou

a už nikdy nelehnu si pod jinou

třeba Tvou

a kdybych vstala červenou barvu už nikdy neuvidím

svět bez čevené v zraku i srdci

pomůže žal přemoci.... 

zbydou jen rány bolavé z bodláčí splínu...

 

tam v lesích rákosí mlze a v říjnu

ustláno v bodláčí mám...

Autor Anež, 23.02.2015
Přečteno 380x
Tipy 7
Poslední tipující: Aida, jitka.svobodova, Nikita44, Jin&Jang, Jort, knihomolka, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať nenastydneš,radči si vlez do jehličí...

23.02.2015 18:36:12 | Danger

:-D

23.02.2015 18:38:04 | Anež

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí